wifi & telecom

Wifi op kantoor of thuis

Een WiFi-netwerk thuis of op kantoor is een absolute must in dit tijdperk.  We kunnen ons geen leven zonder WiFi meer voorstellen, zeker de jongere generatie niet.  Maar het WiFi-netwerk van vroeger is in geen enkel opzicht meer te vergelijken met dat van nu.

WiFi moet tegenwoordig overal beschikbaar zijn in huis, in de tuin, op kantoor of in het magazijn.  We werken met zoveel verschillende draadloze toestellen op verscheidene manieren, dat ons WiFi-netwerk snel overbelast of ontoereikend is.

Optimaliseer daarom uw draadloos netwerk met verschillende mogelijkheden.  Via extra WiFi-points of mesh adapters brengen wij uw draadloos netwerk tot in alle mogelijke hoeken van uw woning of bedrijf.  Zo beschikken uw apparaten, huisgenoten, medewerkers of klanten over de connectiviteit die zij nodig hebben.

wifi
wifi

Databekabeling installeren

Databekabeling vormt nog steeds het hart van uw netwerk.  Ook draadloze punten sluiten we uiteindelijk wel ergens aan op een kabel, al was het maar de kabel die uw netwerk verbindt met internet.

Een bekabeld netwerk biedt uiteraard minder flexibiliteit tegenover een WiFi-netwerk, maar de bestandsoverdracht (in snelheid en afstand) en de stabiliteit liggen beduidend veel hoger dan bij een draadloos systeem.  Ook qua veiligheid verkiezen veel bedrijven nog steeds voor een bekabeld datanetwerk.

TJ-Technics installeert databekabeling, bekabeling voor domotica en kabels voor algemene elektriciteit volgens de regels van de kunst.  Zo hebt u geen last van interferentie tussen de netwerken onderling, maar geniet u toch van de geïntegreerde toepassingen die databekabeling, WiFi en smart home oplossingen te bieden hebben.

Zo kunnen wij ook uw laadinfrastructuur koppelen aan uw huis- of bedrijfsnetwerk.  Dit heeft als voordeel dat u vanop afstand uw laadpaal (draadloos) kan uitlezen en beheren.

Wifi installeren

TJ-Technics installeert niet enkel een hoogwaardig bekabeld en draadloos netwerk in uw woning of op kantoor, wij zorgen er ook voor dat u onmiddellijk aan de slag kan op uw netwerk.

De router installeren en configureren, nakijken of er geen “blind spots” zijn in uw netwerk, het hoort allemaal bij onze service.

Alle bekabelingswerken

TJ-Technics voert alle elektriciteitswerken uit bij particulieren en bedrijven.  U kan ons contacteren voor de installatie van traditionele elektriciteitskabels, het verzwaren van bepaalde kabels om wille van een laadstation of het (her)keuren van uw elektriciteitsnetwerk.

Via opleidingen bij onze partners en het opvolgen van de laatste trens inzake domotica en smart home oplossingen, zijn dit toepassingen waar wij veel ervaring in hebben.

Ook het ecologisch aspect dragen wij hoog in het vaandel.  Daarom specialiseert TJ-Technics zich in de installatie van laadpalen, al dan niet gekoppeld aan uw zonnepanelen of andere energiebronnen.

 

Referenties

Vele klanten gingen u reeds voor en vertrouwden op onze nauwkeurige en vakkundige dienstverlening.

Wil u graag onze realisaties bekijken?
Bekijk dan enkele van onze referenties.