Wie zijn wij

TJ-Technics elektriciteitswerken

Het onrechtstreekse ontstaan van onze onderneming start al sinds de keuze van studierichting op school. Van beging af aan werd hier bewust voor elektriciteit/elektricien gekozen. Gedurende de schoolperiode is de passie voor het vak alleen maar gegroeid. Tijdens de schoolopleiding werd werkplekleren gehanteerd waarbij onbewust een zeer professionele werkplek werd gekozen waar het oog voor detail en afwerking werd aangeleerd waarvoor eeuwige dank aan mijn mentor. Als eerste voltijdse werkervaring werd gericht gekozen voor een job als telecom technieker om ook in deze zijtak voldoende ervaring op te lopen.

Na enkele jaren dienst in de Telecom sector als technieker ontstond het idee om op zelfstandige basis verder te gaan. Voorzichtig werd in 2014 een eenmanszaak opgericht maar al snel bleek deze onvoldoende voor de toekomst perspectieven die TJ-Technics voor ogen had. In 2016 werd dan ook gekozen voor de oprichting van een besloten vennootschap wat tot op heden nog steeds van kracht is.

TJ-Technics wil door middel van regelmatige sector gerelateerde opleidingen blijven innoveren om de klanten de juiste dienstverlening te kunnen aanbieden in deze razendsnelle evoluerende sector. Verder hechten wij groot belang aan de communicatie en transparantie met onze bestaande en potentiële klanten. Net daarom willen wij op basis hiervan ons onderscheiden.

Wij richten ons vooral op de residentiële sector om zo de persoonlijke aanpak te kunnen hanteren. Kleine ondernemingen en handelszaken kunnen uiteraard ook rekenen op onze expertise en dienstverleningen. Toekomstgericht willen wij in onze ruime omgeving het aanspreekpunt zijn en blijven voor alle elektriciteitswerken maar ook voor het plaatsen van laadoplossingen op maat van uw noden en wensen als klant.

elektriciteitswerken