Laadpaal installeren

Denkt u eraan om een laadpaal te plaatsen bij u thuis in de omgeving van Antwerpen-Mechelen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij, van TJ-Technics, helpen u graag verder! 

Laadpaal thuis installeren

Iedereen die met een elektrische wagen rijdt, weet intussen hoe belangrijk de aanwezigheid van een laadpaal in de buurt is. Helaas zijn er in België momenteel nog niet zoveel publieke laadstations waardoor het soms eventjes zoeken is om uw wagen op te kunnen laden. De oplossing hiervoor? Een laadpaal installeren bij u thuis. Zo hoeft u nooit meer te zoeken naar een laadpunt en is het ook meteen gedaan met wachten om uw wagen op te kunnen laden.Toegegeven, het is ook mogelijk om uw wagen aan een traditioneel stopcontact op te laden. Maar dat is niet zonder risico.
laadpaal installeren
domotica
Een gewoon, huishoudelijk stopcontact is tenslotte lang niet zo veilig als een laad station. Een laadpaal beschikt over zijn eigen beveiliging waardoor het risico op overbelasting uitgesloten word. Daarnaast laadt uw elektrische wagen ook veel sneller op aan een laad station dan aan een stopcontact. Een stopcontact is in feite niet meer dan een noodoplossing die u best zo snel mogelijk vervangt door thuis een laad oplossing te plaatsen. Bent u woonachtig in de omgeving van Antwerpen en Mechelen en bent u op zoek naar een erkend installateur van laadpalen met jarenlange ervaring? Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan bij TJ-Technics!

Laadpaal voor bedrijven installeren

Iedereen die met een elektrische wagen rijdt, weet intussen hoe belangrijk de aanwezigheid van een laadpaal in de buurt is. Helaas zijn er in België momenteel nog niet zoveel publieke laadstations waardoor het soms eventjes zoeken is om uw wagen op te kunnen laden. De oplossing hiervoor? Een laadpaal installeren bij u thuis. Zo hoeft u nooit meer te zoeken naar een laadpunt en is het ook meteen gedaan met wachten om uw wagen op te kunnen laden.

 

Ook als bedrijf is het steeds interessanter om uw terrein van één of meerdere laadpalen te voorzien. Op deze manier kunt u tegemoetkomen aan de wens van uw werknemers om hun wagen op te kunnen laden tijdens de werkuren. En dat is nog niet alles. Heeft u er al eens bij stilgestaan wat voor indruk u op uw bezoekers en/of klanten zult maken met een eigen laadstation? Op deze manier ziet de buitenwereld dat u meewerkt aan een groenere leefomgeving en geeft u iedereen die op uw bedrijf komt de kans om zijn/haar wagen (gratis) op te laden. 

En niet alleen tijdens de werkuren, maar ook daarbuiten kan uw laadstation van nut zijn. Wanneer u uw laadstation publiek toegankelijk stelt buiten de werkuren komt u in aanmerking voor subsidies en voor een terugverdienmodel van uw laadstations. 

Een andere mogelijkheid is een laadpaal voor thuis installeren bij de werknemer vergoed door de werkgever. Wat ook kan, is de kost van de installatie van de laadpaal doorrekenen aan de werknemer, maar de kost van het laden zelf doorrekenen aan het bedrijf. Wij, van TJ-Technics, bespreken met u welke opties u heeft en wat de beste keuze is in uw specifiek geval.  

laadpaal

Fiscale aftrek laadpaal

Omdat de regelgeving regelmatig verranderd, is het logisch dat het niet meer duidelijk is wat de fiscale voordelen zijn.

Daarom hebben wij in samenwerking met de beroepsfederatie een document opgemaakt. Deze vat alle huidige info van de regering samen.

Ontdek uw voordelen bij TJ-Technics

Professioneel advies op maat
Bent u op zoek naar een laadstation voor het wagenpark van uw bedrijf of wilt u weten welke laadpaal u best kunt plaatsen bij u of uw werknemers thuis? Wij, van TJ-Technics, zijn erkend installateur van laadpalen voor diverse doelgroepen in Antwerpen en ruime omgeving. 

Eerlijke, transparante offerte
Bij ons hoeft u geen rekening te houden met verborgen kosten. Onze offerte is uw prijs. 

Bevindt u zich in regio Antwerpen en Mechelen, zoekt u naar een installateur van laadpalen met een gerenommeerde reputatie? Doe een beroep op TJ-Technics!

laadpaal

Wat onze klanten zeggen:

Gratis offerte laadpaal aanvragen

    Jouw persoonsgegevens worden enkel ingezameld en verwerkt met het doel om de door jou gevraagde informatie te verstrekken.

    laadpaal