algemene elektriciteitswerken

Elektriciteitswerken nieuwbouw

Tijdens de realisatie van uw nieuwbouw project kan u kiezen om de installatie van al uw elektriciteitswerken te laten uitvoeren door een expert in zijn vak. Verlichting, poortbediening, parlofonie, domotica of smart home toepassingen, … de mogelijkheden op het gebied van algemene elektriciteitswerken zijn legio. Vertrouw daarom op TJ-Technics. Met onze expertise en ervaring kan u zorgeloos bouwen in vertrouwen.

Wij werken regelmatig samen met zowel grote als kleine bouwondernemingen uit Antwerpen en omgeving. Samen met u en de bouwpartner bespreken we uw project en leggen we een tijdschema vast zodat wij de elektriciteitswerken naadloos kunnen laten aansluiten op de andere werken.

Als onafhankelijk installateur staan wij u bij met advies en ervaring. Wij hebben een objectieve kijk op merken en producten, zijn niet merkgebonden en zoeken steeds de beste prijs-kwaliteit verhouding.

elektriciteitswerken
elektriciteitswerken

Elektriciteit renoveren

Hebt u een woning gekocht en gaat u deze al dan niet grondig renoveren? Dan is het elektriciteitsnetwerk van cruciaal belang. Bovendien hebt u tijdens de verbouwing voldoende elektriciteit nodig om op een veilige manier alle werken te kunnen uitvoeren.

We controleren eerst uw bestaande installatie.  Zijn de zekeringen in uw huidige elektriciteitskast voldoende om de gewenste verbouwing nog uit te voeren, dan voorzien we op deze zekeringen de nodige aansluitingen om uw renovatieproject op een veilige manier van stroom te voorzien.  Wanneer dit niet het geval is, doen wij hiervoor het nodige.  Indien er in de bestaande bekabeling nog kabels zijn die voldoen aan de huidige normen en wetgeving, dan hoeven deze uiteraard niet vervangen te worden.

Wij installeren zowel traditionele bekabeling als de modernste technologieën in uw renovatieproject.  Gaande van verlichting, stopcontacten tot sensoren, wij beschikken over een ruime ervaring en expertise om van uw woning een comfortabele en sfeervolle omgeving te maken.  Dit kan via automatisaties die al dan niet bereikbaar zijn vanop afstand of via internet.

Na oplevering van de gerenoveerde of vernieuwde elektrische installatie, zorgen wij voor de nodige schema’s en plannen.  Deze hebt u nodig voor de (her)keuring van de elektriciteitsnetwerk. Wij werken hiervoor samen met erkende keuringsorganismen en regelen voor u de nodige afspraken.

Hernieuwbare energie

Ecologie en milieu zijn belangrijke aspecten in ons dagelijks leven.  Door in te zetten op hernieuwbare energie en milieuvriendelijke toepassingen kan ook u uw steentje bijdragen.

Beschikt u over zonnepanelen of een elektrisch voertuig?  Bekijkt u de mogelijkheden van een thuisbatterij?  Geniet van de voordelen die wij u kunnen bieden.

Elektricien nodig?

Op zoek naar een elektricien in de regio Antwerpen, Boom, Mechelen?  Dan bent u bij TJ-Technics aan het juiste adres.  Wij zijn de vakman uit uw buurt en helpen u bij het renoveren of installeren van alle elektriciteitswerken.

Vanuit onze expertise bedienen wij particulieren en bedrijven.  Wij installeren niet enkel traditionele bekabeling, maar integreren waar nodig domotica of smart home toepassingen, optimaliseren uw wifi of bekabeld netwerk en realiseren een laadstation voor u en/of uw medewerkers.

Referenties

Vele klanten gingen u reeds voor en vertrouwden op onze nauwkeurige en vakkundige dienstverlening.

Wil u graag onze realisaties bekijken?
Bekijk dan enkele van onze referenties.

    Welke werken wenst u te laten uitvoeren?